Образованието е важно за нашите деца, за тяхното развитие и бъдещия им път в живота. Когато са здрави, са щастливи, имат енергия и желание за нови знания.

Проблемът с учебните заведения e в огромния мащаб на вируси, бактерии и гъбички, които децата предават лесно едно на друго. Проблем е и борбата с лошите миризми, които се наслагват с годините.

Генераторът за озон се използва не само за елиминиране на лошите миризми, а и за предотвратяване на много заболявания, които са предават по въздуха като обикновена настинка, грип, пневмония, туберкулоза, възпаление на сливиците (стрептококова ангина), варицела, морбили, рубеола, паротит, коклюш, дифтерия, менингит.

С озон могат да се дезинфекцират класни стаи, съблекални, трапезарии, шкафове за дрехи и обувки, коридори, бани и тоалетни, физкултурни салони, учителски стаи и лекторски кабинети, аули, библиотеки.

Използват се преносими или неподвижни устройства. Прилаганите дози на озоновия газ се осигуряват с инженерни решения от фирмата-оператор.

Обучението в здравословна обстановка е един от най-важните проблеми за бъдещето на децата ни, на който ние от Ozonecleaner даваме решение с иновативния метод почистване с озон.