За нас

Целта ни е да подобрим начина на живот на хората като използваме иновативна технология за почистване на въздуха и водата: почистване с озон.
Ozonecleaner е компания, която представлява учени с огромен опит и високотехнологична лаборатория за научноизследователска и развойна дейност.

Предоставяме и изграждаме съоръжения за пречистване на въздуха, водата и храните от бактерии, вируси, алергени, токсини  и миризми. Целта ни е по-добро здраве за всички хора, по-добър живот за нас, нашите деца и домашни любимци, уважавайки и пазейки планетата ни.
Озонът е от най-добрите решения днес за премахването на вредни замърсители,токсични газове и миризми, защото той окислява (дезинфекцира) и след това се саморазгражда до кислород. В продължение на няколко десетилетия озонът е отлична алтернатива за почистване на околната среда, със сигурност по-евтин, по-ефективен и по-безопасен от традиционните методи, които използват химикали. Технологията е изключителна в дълготрайното премахване на лоши миризми, алергени и микроорганизми. Самият процес трае около 1 час, а въздухът е толкова чист, все едно сме излезли навън след буря.
Мисията ни е да осигурим на клиентите ни знания и оборудване, за да подобрят качеството си на живот като използват озона.
Оzonecleaner e официален представител за България и Гърция на фирма Teknozone Ozone Systems /www.teknozonegroup.com/, която е член на Европейската Асоциация на производителите на системи за озон с издаден сертификат, съгласно изискванията на Регламента за биоцидите (ЕС) 528/2012 (BPR) от 01.09.2013 г., /www.euota.org/. Дейността на Асоциацията е да регистрира, акредитира и сертифицира производителите на озонови генератори за европейския пазар.

Teknozone Ozone Systems притежава високо технологична R&D лаборатория и висококвалифициран персонал. Тестването на устройствата става посредством симулатори, които при физически условия отчитат 100%та ефективност и безопасност на произведените системи за озон. Цялостните проучвания за процеса и подобряването на продуктите са завършени чрез лабораторни изследвания. В същото време отдел R&D(Научноизследователска и развойна дейност) извършва софтуерно усъвършенстване и проектиране на нови системи.

Оzonecleaner с желание се присъедини към семейството на Европейските производители и доставчици на озон, с основна цел намаляване на замърсяването на околната среда на планетата и опазване здравето на обществото.